HEM      VECKANS LUNCH      FESTER & KALAS      CATERING      BILDGALLERI      MILJÖPOLICY      KONTAKT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VECKANS LUNCHMENY VECKA 35. ÖPPETTIDER 11-14. PRIS 95:-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Måndag
Kålpudding med gräddsås och lingon
Stekt strömming med skirat smör, lingon och potatismos
Pasta med skinka och champinjoner i het paprikasås
Tonfisksallad med kokt ägg och kapris
Vegetarisk pasta Bolognese

Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor eller löksås
Pulled pork med creolesås och ris
Rödbetsbakad fiskfilé med citronsås
Pasta med skinka och champinjoner i het paprikasås
Tonfisksallad med kokt äg och kapris
Soyastrimlor med raggmunk och lingon

Onsdag
Pytt i panna med ägg och rödbetor
Ört och vitlöksbakad fiskfilé med vitvinssås
Pasta med skinka och champinjoner i het paprikasås
Tonfisksallad med kokt ägg och kapris
Vegetarisk pasta Bolognese

Torsdag
Österrikisk gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Bratwurst med surkål och stekt potatis
Ägg- och persiljebakad fiskfilé med skirat smör
Pasta med skinka och champinjoner i het paprikasås
Tonfisksallad med kokt ägg och kapris
Vegetarisk gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde

Fredag
Kyckling Africana med ris och tillbehör
Fabrikens härliga fisksoppa med vitlöksbröd och aioli
Pasta med skinka och champinjoner i het paprikasås
Tonfisksallad med kokt ägg och kapris
Vegetarisk pasta Bolognese

PRIS: 95:- Salladsbuffé, hembakt bröd, kolsyrat/stilla vatten, kaffe och liten kaka ingår i lunchen

Hjärtligt Välkomna till Food Factory
Med reservation för ändringar.