HEM      VECKANS LUNCH      FESTER & KALAS      CATERING      BILDGALLERI      MILJÖPOLICY      KONTAKT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VECKANS LUNCHMENY VECKA 21. ÖPPETTIDER 11-14. PRIS 95:-
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Måndag
Färsbiff med dijongräddsås och stekt potatis
Gratinerad falukorv med potatismos
Stekt strömming med skirat smör, lingon och potatismos
Pasta med bacon, champinjoner, paprika och grädde
Tonfisksallad med kokt ägg och kapris
Vegetarisk currygryta med ris

Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk, bruna bönor eller löksås
Högrevsgryta med ris
Ört- och vitlöksbakad fiskfilé med tomat- och vitvinssås
Pasta med bacon, champinjoner, paprika och grädde
Tonfisksallad med kokt ägg och kapris
Veggiestrimlor med raggmunk

Onsdag
Ostfylld köttfärslimpa med timjansås och lingon
Äpple- och lökbakad fiskfilé med citronsås
Pasta med bacon, champinjoner, paprika och grädde
Tonfisksallad med kokt ägg och kapris
Vegetarisk currygryta med ris

Torsdag
Österrikisk gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde
Kokt rimmad oxbringa med pepparrotssås
Tapenadegratinerad fiskfilé med paprikasås
Pasta med bacon, champinjoner, paprika och grädde
Tonfisksallad med kokt ägg och kapris
Vegetarisk Gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde

Fredag
Kyckling Bourgogne med stekt potatis
Fabrikens härliga fisksoppa med vitlöksbröd och aioli
Pasta med bacon, champinjoner, paprika och grädde
Tonfisksallad med kokt ägg och kapris
Vegetarisk currygryta med ris

PRIS: 95:- Salladsbuffé, hembakt bröd, kolsyrat/stilla vatten, kaffe och liten kaka ingår i lunchen

Hjärtligt Välkomna till Food Factory
Med reservation för ändringar.